سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه بنده در دل شب با مولای خود خلوت کند و به مناجات پردازد، [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
پاتوق وبگردی فانی 20
فاش شدن خبر اعتیاد جنیفر لوپز از زبان خودش!!+تصاویر
فاش شدن خبر اعتیاد جنیفر لوپز از زبان خودش!!+تصاویر
این خواننده محبوب عنوان کرد به کلوچه های شکلاتی اعتیاد دارد و روزانه تعداد زیادی از آنها میخورد، این در حالی است که اکثر زنان هالیوودی از خوردن و حتی نزدیک شدن به انواع شکلات و شیرینی واهمه دارند و آن را مانع رسیدن به تناسب اندام میدانند.به گزارش یورفان جنیفر لوپز 44 ساله یکی از معروفترین خوانندگان زن در سراسر جهان است. او به خاطر تناسب اندام و حفظ زیبایی های طبیعی اش  الگوی بسیاری از زنان است اما این خواننده در مصاحبه ای که پشت صحنه برنامه امریکن آیدل انجام داد عنوان کرد اعتیادی دارد که قادر به ترک آن نیست.
فاش شدن خبر اعتیاد جنیفر لوپز از زبان خودش!!+تصاویر
جنیفر لوپز در مورد خصوصیات بارز شخصیتی اش گفت عاشق فرزندانش است و شخصی فعال و کاری است و اضافه کرد که متاسفانه بسیار رومانتیک هستم. جنیفر لوپز در خصوص عادتی که خود آنرا اعتیاد می نامد گفت اگرچه میدانم که شرینی جات و شکلات قاتل تناسب اندام است اما فکر میکنم این اعتیادی است که من هرگز قادر به ترک آن نیستم.
اعتیاد افراد مشهور|اخبار داغ سینما|اخبار داغ هالیوود

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

 

  • تاریخ انتشار : یکشنبه 11 اسفند 1392 | نویسنده : یورفان

  • کلمات کلیدی:


    نوشته شده توسط محسن 92/12/11:: 10:42 عصر     |     () نظر

     

    آشنایی با داروی کلومفین،مصارف و عوارض آن

    در این قسمت با داروی کلومفین،مصارف و عوارض آن آشنا خواهید شد..
    اگر تخمک گذاری در شما نامنظم است یا اصلا وجود ندارد ،خصوصا اگر شما سندرم تخمدان پلی کیستیک دارید کلومیفن می تواند به باروری شما کمک کند.(اگر شماسندرم تخمدان پلی کیستیک دارید وبه نظر می رسد که کلومیفن در شما اثر نمی کند ،ممکن است پزشکتان ،متفورمین را به عنوان داروهای حساس کننده به انسولین تجویز کندتا به پاسخ دهی شما به کلومیفن کمک کند).

    همچنین ممکن است شما کلومیفن ودیگر داروهای باروری را قبل از انجام تکنیک های پیشرفته کمکی باروری مثل آی وی اف مصرف کنیدتا باعث تولید چندین تخمک در شما برای این روش شود.

    کلومیفن همچنین در مردانی که عدم تعادل هورمونی با منشا هیپوفیز یا هیپوتالاموسی دارندوباعث شمارش وکیفیت وحرکت پایین در آنها گردیده است ،مصرف می شود.

    ازدرمان چه انتظاری می رود؟
    کلومیفن معمولا به شکل قرص در یک دوره پنج روزه مصرف می شود.که به تولید هورمونهایی که باعث آزاد شدن تخمک می شوند مثل اف اس اچ

    کمک می کند و تخمدانها را وادار به تولید یک یا بیشتر تخمک می کند.
    بعد از پایان مصرف یک دوره کلومیفن ،هیپوتالاموس ،،،قسمتی از مغز که اعمال حیاتی بدن مثل درجه حرارت را تنظیم می کند،،،هورمون ال اچ را آزاد می کند واین هورمون به تخمدانها فرمان می دهد که یک یا بیشتر تخمک رسیده شده را به داخل لوله های رحمی آزاد کنند.اگر یک تخمک در مسیر خود به سمت حفره رحمی با یک اسپرم سالم برخورد کند ،شما شانس حامله شدن خواهید داشت.طول درمان:
    اگر عادت ماهیانه شما منظم است ،شما مصرف کلومیفن را در روز سوم یا چهارم پریود شروع می کنید وپنج روز به مصرف آن ادامه می دهید.

    اگر عادت ماهیانه در شما نامنظم است ،پزشک ابتدا مطمئن خواهد شد که شما باردار نیستیدوسپس با تجویزدارویی به نام پروورا (مدروکسی پرژسترون استات) عادت ماهیانه را در شما ایجاد خواهد کرد، سپس

    احتمالا پس از پنج تادوازده روز بعد از مصرف آخرین قرص ،تخمک گذاری می کنید.پزشک به دقت شما ار تحت نظر خواهد داشت وبیشتر نظارت می کندکه چگونه تخمدانها برای آزاد کردن یک تخمک آماده می شوند.
    ?اغلب زنان بیشتر اوقات سه تا شش دوره درمان دریافت می کنند.یک یا دو ماه دارودرمانی برای منظم شدن تخمک گذاری لازم است) اگر دوره دریافت دارو افزایش یابد شانس باردار شدن بهبود پیدا نمی کند،بنابراین اگر بعد از سه دوره، موفق نشدید،پزشک ممکن است دوز دارو را افزایش دهد یا داروی دیگری را تجویز کند.

    اثرات جانبی :

    داروهای باروری حیطه وسیعی از اثرات جانبی کوچک راشامل می شوندکه شامل تورم خفیف تخمدانها،درد معده،حساسیت پستانها،بی خوابی ،تهوع واستفراغ،تاری دید،سردرد،خستگی ،بی حوصلگی ،افسردگی ،بالا رفتن وزن ،ودر موارد نادر کیست های تخمدانی می باشد.

    همچنین شما 10درصد احتمال بارداری دو قلویی را با این داروها دارید.(گاهی اوقات زنان سه قلو حامله می شوند)با اینکه خیلی از زن وشوهر ها این مسئله را نعمتی خدادادی تصور می کنند،در جنین های چند قلویی
    خطر سقط جنین ودیگر مشکلات وجود دارد.

    زنانی که کلومیفن راهمراه با دیگر داروها دریافت می کنند گاهی اوقات دچار سندرم تحریک پزیری تخمدان می شوند.

    شرایطی که با زیادشدن وزن واحساس نفخ شکم مشخص میشود . بعضی بیماران کوتاهی تنفس ،گیجی ،دردلگن ،تهوع واستفراغ،دارند. سندرم تحریک پزیری تخمدان زمانی اتفاق می افتد که آنچنان پاسخ شما به داروها خوب است وتعدادزیادی تخمک آزاد کرده اید.،تخمدانهای شما به سرعت به چند برابر اندازه طبیعی بزرگ می شوندومایع به ذاخل حفره شکمی نشت می کند.به طور طبیعی این مایع خود به خود با نظارت دقیق توسط پزشک تحلیل می رود.اما در مواردی نادر این وضعیت مخاطره آمیز است وباید برای مراقبت خیلی بیشتر در بیمارستان بستری شوید.به عبارتی واضح تر ،محققان اخیرا نتایج هشت مطالعه مختلف را که بین سالهای 1989 تا 1999 انجام شده است را بررسی کرده اند ودریافته اند که داروهای باروری خطر توسعه سرطان تخمدان را افزایش نمی دهند حتی اگر برای بیشتر از یک سال مصرف شوند. قبلا این موضوع باعث بحث وجدال ونگرانی شده بود.

    درصد موفقیت:
    داروهای باروری در تحریک تخمدان بسیار موفقیت آمیزند:حدود 80درصداز زنان در اولین سه ماهه درمان تخمک گذاری می کنند.ازآنهایی که تخمک گداری می کنند ،40  درصد حامله می شوند (میزان بارداری وابسته به همه فاکتورهای دخیل در حاملگی هستند،از سنتان گرفته تا سرعت وچابکی اسپرم همسرتان) اطلاعات خیلی کمی در مورد میزان تولد نوزاد زنده در دسترس است اما مطالعات کمی این میزان را بین 30 تا 60 درصد ذکر می کنند.

    قرص کلومفین|عوارض کلومفین|عوارص قرص کلومفین|خواص کلومفین|خواص درمانی کلومفین|تاثیر کلومفین|تاثیر داروی کلومفین

     

    این مطلب را به اشتراک بگذارید

    ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

     


    کلمات کلیدی:


    نوشته شده توسط محسن 92/12/11:: 10:42 عصر     |     () نظر
    meto-drug_yourfun.ir_
    در این مطلب با خواص درمانی متوکلوپرامید و فواید داروی متوکلوپرامید،مصارف و عوارض آن و برخی نکات درباره آن اشنا خواهید شد..

    متوکلوپرامید یا متوکلوپراماید در درمان تهوع و استفراغ ناشی از جراحی یا شیمی درمانی، برگشت محتویات معده به مری، آهسته بودن تخلیه معده، جلوگیری از پنومونی ناشی از آسپیراسیون، سردرد عروقی، سکسکه مقاوم و فلج معده دیابتیک مصرف می‌شود.

    سفارش‌ها

    • در صورت ابتلا بیمار به صرع، خونریزی گوارشی، انسداد مکانیکی یا پرفوراسیون مجرای گوارش یا فئوکروموسیتوم نباید مصرف شود.
    • در صورت عیب شدید کار کلیه یا کبد باید با احتیاط مصرف شود.
    • در صورت عیب شدید کار کلیه یا کبد مقدار مصرف دارو باید به حدود نصف کاهش یابد.
    • دارو را در بسته مخصوص آن، کاملاً پوشیده و دور از دسترس اطفال نگهدارید. قرص‌ها باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم، حرارت زیاد و رطوبت نگهداری شود. با گذشتن از تاریخ اعتبار یا نیاز به دارو، آن را دور بریزید. در صورت تغییر رنگ یا محتوای آمپول‌ها از مصرف آنها پرهیز کنید
    • احتمال بروز عوارض اکستراپیرامیدال در کودکان و سالخوردگان وجود دارد.
    • تزریق وریدی متوکلوپرامید باید به آهستگی و طی 2-1 دقیقه انجام شود.
    • شکل خوراکی دارو باید 30 دقیقه قبل از هر وعده غذا و موقع خواب مصرف شود.
    • شکل خوراکی دارو 3 تا 4 بار در شبانه روز و در فواصل زمانی منظم تجویز می‌شود. هرچند بر اساس نوع بیماری شما، پزشک ممکن است مقدار متفاوتی از دارو را تجویز کند. دستورات روی بسته دارو را به دقت مطالعه کنید و آن را دقیقاً مطابق دستور پزشک خود مصرف و از تغییر خودسرانه دوز دارو جدا پرهیز کنید.
    • در صورت فراموش کردن یک دوز دارو، به محض به خاطر آوردن دوز فراموش شده آن را میل کنید. اما اگر تقریباً زمان نوبت بعدی رسیده‌است، نوبت فراموش شده را رها کرده طبق برنامه منظم خود عمل کنید. به هیچ وجه دوز دارو را دو برابر نکنید.
    • اصولاً قرص و قطره حدود نیم ساعت قبل از غذا تجویز می‌شوند
    • موارد زیر را با پزشک خود در میان بگذارید: #به متوکلوپرامید یا هر داروی دیگری حساسیت دارید. #دارویی مصرف می‌کنید، اعم از داروهای با نسخه یا بی نسخه، به ویژه داروهای ضدافسردگی، آنتی هیستامین‌ها، داروهای روانگردان (همچون هالوپریدول یا تری فلوپرازین)، انسولین، ضددردهای مخدر، داروهای آرام بخش-خواب آور (مثل فنوباربیتال یا دیازپام) و حتی ویتامین‌ها.#مبتلا به این بیماری‌ها هستید یا سابقه ابتلا به آنها را دارید: بیماری کبدی، کلیوی، صرع، بیماری پارکینسون، فئوکروموسیتوما، دیابت، خونریزی یا پارگی دستگاه گوارشی، فشار خون و سرطان سینه.#قصد انجام عمل جراحی، اعم از اعمال دندانپزشکی دارید.

    مکانیسم اثر

    متوکلوپرامید آنتاگونیست گیرنده D2 دوپامین است و همچنین آگونیست گیرنده های 5HT4 سروتونین است.

    تداخل دارویی

    مصرف متوکلوپرامید باسایر داروهای مضعف CNS باعث تشدید عوارض سداتیو دارو می‌شود.

    آشنایی با داروی متوکلوپرامید،مصارف و عوارض آن

    شکل فضایی متوکلوپرامید

    آشنایی با داروی متوکلوپرامید،مصارف و عوارض آن

    قرص‌های 5 میلی‌گرمی متوکلوپرامید

    متوکلوپرامید اثرات آرام بخش دارد و در صورت مصرف همزمان با داروهایی که روی دستگاه عصبی تاثیر می‌گذارند، مثل داروهای ضدافسردگی، آنتی‌هیستامینها، داروهای ضدتشنج، داروهای مخدر و آرام بخش‌ها، اثر این داروها را تشدید می‌کند. در صورت استفاده از متوکلوپرامید در بیماران دیابتی که انسولین مصرف می‌کنند، دوز انسولین باید تنظیم شود. • مصرف همزمان متوکلوپرامید با داروهای روانگردان مثل هالوپریدول یا تری فلوپرازین خطر بروز عوارض عضلانی وخیمی را به همراه دارد.

    مقادیر مصرف

    خوراکی

    بزرگسالان :

    • برای درمان فلج معده ناشی از دیابت 10 میلی گرم 30 دقیقه قبل از شروع علائم یا قبل از غذا و هنگام خواب، تا حداکثر 4 بار در روز مصرف می‌شود. در درمان برگشت محتویات معده به مری 15-10 میلی گرم 30 دقیقه قبل از شروع علائم یا قبل از غذا و هنگام خواب، تا حداکثر 4 بار در روز مصرف می‌شود. در درمان سکسکه مقدار 20-10 میلی گرم 4 بار در روز به مدت یک هفته تجویز می‌شود. در صورت نیاز مقدار اولیه 10میلی گرم به صورت تزریق عضلانی تجویز می‌شود. حداکثر مقدار مصرف دارو mg/kg/day0/5 است.

    کودکان :

    • در درمان تاخیر تخلیه معده یا به عنوان محرک پریستالتیک در کودکان 14-5 سال مقدار 5-5/2 میلی گرم 3 بار در روز 30 دقیقه قبل از غذا و هنگام خواب تجویز می‌شود.

    تزریقی

    بزرگسالان

    • در درمان تاخیر معده یا محرک پریستالتیک 10 میلی گرم تزریق وریدی می‌شود. در درمان سکسکه ابتدا 10 میلی گرم تزریق آهسته وریدی می‌شود. و سپس به صورت خوراکی ادامه می‌یابد. به عنوان ضدتهوع در شیمی درمانی mg/kg2 برای 30 دقیقه قبل از شیمی درمانی تجویز می‌شود که در صورت نیاز هر 2 یا 3 ساعت تکرار می‌شود. در صورت نیاز می‌توانmg/kg1 از دارو را به صورت انفوزیون وریدی تجویز کرد. به عنوان ضدتهوع بعد از جراحی 20-10 میلی گرم نزدیک پایان جراحی تزریق عضلانی می‌شود.

    کودکان

    • به عنوان ضد تهوع و در درمان تاخیر معده یا محرک پریستالتیک mg/kg1 به صورت مقدار واحد تجویز می‌شود که در صورت نیاز یک ساعت بعد تکرار می‌شود.

    مضرات متوکلوپرامید| کاربردهای متوکلوپرامید|نحوه مصرف متوکلوپرامید

     

    این مطلب را به اشتراک بگذارید

    ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

     


    کلمات کلیدی:


    نوشته شده توسط محسن 92/12/11:: 10:42 عصر     |     () نظر

    ♣♣♣ آشنایی کامل با قرص بوپروپیون(ولبوترین)،مصارف و عوارض آن ♣♣♣

    ♣♣♣ آشنایی کامل با قرص بوپروپیون(ولبوترین)،مصارف و عوارض آن ♣♣♣

    بوپروپیون با نام تجاری ولبوترین، زیبان (Wellbutrin, Zyban) یک داروی ضدافسردگی آتیپیک است که به‌عنوان داروی کمک به ترک سیگار نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو با ضدافسردگی‌های دیگر که به‌طور معمول استفاده می‌شوند فرق دارد. از ابتدای کشف این دارو به‌عنوان ضدافسردگی، از آن به‌عنوان دارویی موثر در ترک سیگار نام برده شده‌است. بیش از 20 میلیون از این دارو در سال 2007 فروش رفته و پس از سرترالین، سیتالوپرام و فلوکستین چهارمین ضدافسردگی است که در آمریکا تجویز می‌شود. این دارو آستانه? تحریک تشنج را پایین می‌آورد و در متون پزشکی از قدرت تشنج‌زایی آن یاد شده‌است. هر چند در مقادیر توصیه شده میزان ریسک تشنج‌زایی آن با سایر داروهای ضدافسردگی برابر است. بوپروپیون به‌تنهایی داروی ضدافسردگی موثری است اما بیشتر هنگامی که فرد به یک داروی ضدافسردگی جواب کاملی نداده، استفاده می‌شود. این دارو برخلاف دیگر داروهای ضدافسردگی، باعث افزایش وزن و کاهش میل جنسی نمی‌شود.

    مصرف دارویی

    بوپروپیون مهارکننده? بازجذب نوراپی‌نفرین و همچنین آنتاگونیست رسپتور نیکوتینی استیل‌کولین است. از نظر شیمیایی یک آمینوکینون است. از نظر ساختمانی به محرک‌های کاتینون و دیاتیل پروپیون شباهت دارد و به‌طور کلی شبیه فنتیل آمین‌هاست.

    تاریخچه

    بوپروپیون در سال 1969 کشف و در سال 1985 به‌عنوان داروی ضدافسردگی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شد، اما در پی بروز تشنج با مصرف این دارو که در دوزهای 400 تا 600 میلی‌گرمی آن رخ داد از بازار جمع آوری شد و در نهایت پس از آنکه متوجه شدند ریسک تشنج وابسته به دوز بالای آن است مجدداً در سال 1989 معرفی و توصیه شد که حداکثر دوز مصرفی آن450 میلی‌گرم در روز باشد. در سال1997، FDA نوع آهسته‌رهش آن را با نام Zyban به‌عنوان داروی ترک سیگار پذیرفت و در سال 2006 انواع آهسته‌رهش آن را در درمان اختلالات خلقی فصلی توسط FDA تایید کرد.

    موارد درمان

    • افسردگی: بوپروپیون در درمان افسردگی با بسیاری از داروهای متداول بدون آنکه موجب افزایش وزن یا اختلالات جنسی در فرد شود، برابری می‌کند. این دارو در درمان اختلال پرخوابی و اختلال خستگی در افراد افسرده بیشتر از داروهای مهار کننده بازجذب انتخابی سروتونین (SSRI) اثر دارد. SSRI اندکی بیش از بوپروپیون در درمان افسردگی همراه با اضطراب موثر است، اما در درمان بیماران افسرده‌ای که میزان اضطراب کم یا متوسط دارند میزان اثربخشی هر دو دارو برابر است.

    یکی از روش‌های روانپزشکان در استفاده از این دارو اضافه کردن آن به داروی بیمارانی است که به SSRI جواب کامل نداده‌اند. به‌طور مثال اضافه کردن بوپروپیون به سیتالوپرام اثربخشی بیشتری نسبت به تعویض آن دارد و نیز افزودن آن به یک SSRI مانند فلوکستین یا سرترالین باعث 70 تا 80 درصد بهبودی بیشتر نسبت به استفاده? تنهای این داروها می‌شود. بوپروپیون انرژی افرادی را که با مصرف SSRI از توان‌شان کم شده‌است، افزایش می‌دهد و همچنین خلق و انگیزش فرد را بالا می‌برد. این دارو روی شناخت فرد اثر خوبی دارد و عملکرد جنسی را بهبود می‌بخشد. افرادی که از بوپروپیون استفاده می‌کنند، احساس بهتری دارند و آنرا بهتراز داروهای دیگر تحمل می‌کنند.

    • اضطراب: این دارو در درمان اجتماع هراسی(Social phobia) و اضطراب همراه با افسردگی مصرف می‌شود اما در حملات پانیک و آگورافوبیا موثر نیست. میزان ضداضطراب بودن آن با سرترالین و داکسیپن برابر است اما مانند متیل فنیدیت در برخی از بیماران در مصرف با دوز بالا سبب افزایش اضطراب می‌شود.

    قاعدتاً به‌عنوان یک ماده محرک روان دارای خاصیت افزایش اضطراب است. این خواص متضاد آن کمتر قابل درک است و در تناقض با دیگر خواص آن قرار می‌گیرد.

    • ترک سیگار:بوپروپیون اشتیاق به نیکوتین را کم می‌کند و از علائم ترک آن می‌کاهد. پس از 7 هفته از درمان تنها 27 درصد افرادی که بوپروپیون مصرف کرده‌اند در مقایسه با 56 درصد آنانی که از پلاسبو استفاده کردند مشتاق سیگار هستند. در همان مطالعه 21 درصد مصرف‌کنندگان بوپروپیون در مقایسه با 32 درصد ازگروه پلاسبو دچار نوسانات خلقی شدند.

    دوره درمان 7 تا 12 هفته طول می‌کشد. در 10 روز اول فرد مصرف سیگار را قطع می‌کند. میزان موثر بودن آن مانند جایگزینی با نیکوتین است. بوپروپیون شانس ترک سیگار را پس از 3 ماه دو برابر می‌کند.

    • اختلالات جنسی: بوپروپیون یکی از معدود ضدافسردگی‌هایی است که اختلال جنسی ایجاد نمی‌کند. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد بوپروپیون داروی انتخابی در درمان اختلالات جنسی ناشی از مصرف SSRI است هر چند که این اندیکاسیون درمانی توسط FDA تایید نشده‌است.

    موارد منع مصرف

    • صرع یا مواردی که آستانه تشنج کاهش یابد مانند ترک الکل یا ترک بنزودیازپین
    • آنورکسی نوروزا یا بولیمیا
    • تومورهای فعال مغزی

    مصرف.MAOI در این مورد باید یک فاصله 2 هفته‌ای بین مصرف دو دارو رعایت شود. اختلال کبد، بیماری شدید کلیه و فشار خون بالا افرادی که افکار خودکشی دارند. اطفال بوپروپیون می‌تواند باعث افزایش تیک در کودکانی که دچار ADHD و سندرم توره هستند، شود.

    مضرات بوپروپیون|عوارض جانبی بوپروپیون|قرص ولبوترین|خواص درمانی بوپروپیون|داروی بوپروپیون

     

    این مطلب را به اشتراک بگذارید

    ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به یاهو

     

  • تاریخ انتشار : یکشنبه 11 اسفند 1392 | نویسنده : یورفان

  • کلمات کلیدی:


    نوشته شده توسط محسن 92/12/11:: 10:41 عصر     |     () نظر
    <      1   2   3   4